• Traditioneel buffet
    • Rundvleessalade
    • Gevuld ei
    • Gevulde tomaat met tonijn
    • Ham asperge rolletje
    • Ardennen ham met meloen
    • Rauwkostsalades
    • Vers fruitsalade
    • Cocktailsaus
    • Kruidenboter
    • Stokbrood en minibroodjes
  • Uitbreiding: warm vlees
    Tête de veau, zuurvlees, kippenragout, gehaktballetjes in tomatensaus, kipstroganoff, rosbief in saus, varkensfilet met saus, varkenshaas in saus, kipfilet in satésaus, kipfilet kerrie saus, kipfilet pikante saus
  • Uitbreiding: warm vlees & vis
    U kunt ons traditionele buffet daarnaast nog aanvullen met één visgerecht naar keuze: gegrilde zalm met witte wijnsaus, pasta met scampi’s in kreeftensaus, gerookte zalm, garnalen en gerookte forel, remouladesaus
  • Limburgs buffet
    • Koude schotel naar oma’s recept
    • Halve eieren traditioneel gevuld
    • Asperges ingerold in achterham
    • Geulhemmer grottenham met meloen
    • Forel uit de geul met remouladesaus
    • Grove paté met uitjes monogask
    • Limburgse vleeswarenschotel met gehaktbrood
    • Gegrild spek, reepjes hampunt, hoofdkaas en boerenmetworst geserveerd met Limburgse mosterd
    • Rommedoe met stroop
    • Rode koolsalade met appel
    • Waldorfsalade
    • Tête de veau
    • Stoofpotje van konijnenfilet
    • Champignons Limbourgeois
    • Krielaardappeltjes met spekjes en champignons
    • Boerenbrood met roomboter
  • Italiaans buffet
    • Parmaham met meloen
    • Pastasalade met tonijn
    • Witte koolsalade met paprika
    • Vers fruit
    • Tomaat komkommersalade met feta en olijven
    • Lasagne
    • Warme pasta met zalm
    • Warme pasta met spekjes en champignons
    • Stokbrood met kruidenkaas
    • Bruschetta
  • Uitbreiding: gerookte zalm en garnaaltjes
  • Uitbreiding: rundercarpaccio
  • Uitbreiding: tiramisu
  • Uitbreiding: chocolademousse
  • Zoet dessert buffet
  • Kaas buffet